Bez dodatków do żywności

NIC DO UKRYCIA

Sprawdź skąd pochodzą nasze składniki.

RYBA Z PIECA ZE SZPINAKIEM
ok.35min
wielkość opakowania 360 g
173
kcal
na 100g

RYBA Z PIECA ZE SZPINAKIEM

Filety z mintaja ze szpinakiem i śmietanką, pod chrupiącą panierką, do zapiekania.

Ocena (0)
oceń nasz produkt

To jest w środku - nasze składniki

  • filety z MINTAJA 50% (z certyfikowanych łowisk MSC, mrożone już na morzu)
  • woda
  • ŚMIETANKA 7% (bez stabilizatorów)
  • mąka PSZENNA
  • szpinak 7%
  • MASŁO (bez barwników)
  • olej słonecznikowy (z pierwszego tłoczenia, nieekstrahowany chemicznie)
  • panierka sypka 2% (mąka PSZENNA, glukoza, drożdże, sól, papryka mielona, kurkuma)
  • ŚMIETANKA (bez stabilizatorów)
  • twaróg
  • sól (bez substancji przeciwzbrylających)
  • skrobia ziemniaczana
  • skrobia ryżowa
  • cukier
  • SER Edam (bez barwników)
  • czosnek
  • koncentrat soku cytrynowego
  • papryka mielona
  • drożdże
  • seler
  • pieprz czarny
  • gałka muszkatołowa
  • mąka ryżowa

kup online

wartość odżywcza na 100 g

Wartość energetyczna 720 kJ / 173 kcal
Tłuszcz 10,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany 8,7 g
- w tym cukry: 1,3 g
Białko 10,3 g
Sól 1,00 g

Produkt głęboko mrożony

Produkt głęboko mrożony

przechowywanie

* * :
(-6°C) 4 Dni
* * * :
(-12°C) 3 Tygodnie
* * * * :
(-18°C) do daty minimalnej trwałości

100% Naturalnego Smaku

Czy używasz w swojej kuchni glutaminianu sodu? Czy zagęszczasz sos skrobią modyfikowaną chemicznie? My też nie!

We FRoŚCIE wszystko jest prawdziwe. Nie stosujemy żadnych dodatków do żywności. Aby zapewnić doskonały smak naszym produktom, nie potrzebujemy wzmacniaczy smaku, barwników czy aromatów. Zamiast tego używamy gęstej śmietany, sera bez barwników, masła i świeżych ziół.

Jesteśmy dumni z naszych składników, więc chętnie o nich opowiadamy. Na opakowaniach FRoSTY znajdziesz przejrzyste informacje o składzie naszych produktów. Z przyjemnością pokazujemy, skąd pochodzą składniki w produktach FRoSTY na frostafoodtracker.pl.

Tak przygotujesz jedno opakowanie

Piekarnik: Piekarnik rozgrzej do temperatury 230oC (z włączonym termoobiegiem do 220oC). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.

Mikrofalówka: Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 600W przez 11 minut.

Alergeny i śladowe ilości

  • Gluten
  • Mleko
  • Ryby
  • Seler

to jest dla nas ważne

Jeśli chodzi o jakość, lubimy płynąć pod prąd. Dlatego jeśli inni idą na kompromisy, my jeszcze wyżej podnosimy poprzeczkę!

Nasze warzywa są uprawiane na polach, a nie w szklarniach.

I najważniejsze: nie stosujemy dodatków do żywności. 100% naturalnego smaku – tego się trzymamy! FRoSTA. Smaczna i prosta.