Przepisy
Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Delikatny makaron ze szpinakiem w liściach FRoSTY i intensywnie słodkimi suszonymi pomidorami to idealne połączenie smaków. Wypróbuj nasz przepis na makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami i przenieś się do włoskiej trattorii!
- 1
- opakowanie Szpinaku w liściach FRoSTY
- 200 g
- makaronu świderki
- 100 g
- pomidorów suszonych
- 3
- łyżki oliwy z oliwek
- 1
- średnia cebula
- 1
- ząbek czosnku
- oregano
- pieprz
- sól
- pomidory koktajlowe
- parmezan
- Ugotuj makaron.
- Na rozgrzaną na patelni oliwę wrzuć pokrojoną w piórka cebulę i posiekany czosnek.
- Dodaj zamrożony Szpinak w liściach FRoSTY oraz suszone pomidory.
- Po odparowaniu dopraw oregano, solą i pieprzem.
- Dodaj makaron, wymieszaj, udekoruj pomidorami koktajlowymi i parmezanem.