XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Burgery ze stekami rybnymi

Jeśli szukasz pysznej alternatywy dla tradycyjnego burgera, ten przepis na burgera ze stekiem rybnym będzie strzałem w dziesiątkę. Dzięki chrupiącemu stekowi rybnemu FRoSTA, świeżym warzywom i majonezowi, stworzysz pełnowartościowy posiłek, który zadowoli podniebienia nawet najbardziej wymagających smakoszy.

15 minut
porcje: 2
kalorie: 
2907 kJ  /  695 kcal
Trudność: średni
Przygotowanie
Składniki
2
Steki rybne FRoSTA
2
bułki do burgerów (klasyczne lub pełnoziarniste)
2 liście
sałaty (np. masłowa, lodowa, rzymska)
2 łyżki
majonezu
1
średni pomidor
1
ogórek kiszony
0.5
małej czerwonej cebuli
  1. Przygotuj steki zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Przekrój bułki na pół i delikatnie podpiecz je na suchej patelni (lub w tosterze), aż będą lekko chrupiące.
  3. Pokrój w plasterki pomidora, ogórka kiszonego i czerwoną cebulę.
  4. Na dolnej połówce każdej bułki rozsmaruj 1 łyżkę majonezu. Następnie ułóż liść sałaty, 2 plasterki pomidora, kilka plasterków ogórka kiszonego i krążki czerwonej cebuli.
  5. Na warzywach ułóż gorący stek rybny.
  6. Przykryj całość górną częścią bułki.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach