XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Filety z mintaja z marynatą śródziemnomorską

Lekko grilowane filety z mintaja z marynatą śródziemnomorską na bazie oliwy z oliwek i ziół. Filety charakteryzują się wysoką zawartością kwasów tłuszczowych OMEGA-3.

  • Czas przygotowania ok. 12 min
  • Wielkość opakowania 265 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 426g
CO2e / 100g
Certyfikat MSC
Certyfikat MSC x
  • kalorie
    459 kJ / 110 kcal
  • tłuszcz
    5,3 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1,1 g
  • węglowodany
    0,1 g
  • - w tym cukry
    0,1 g
  • białko
    15 g
  • sól
    0,81 g
  • Kwasy tłuszczowe Omega-3
    0,16 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 12 min

Zamrożone porcje umieść na rozgrzanej patelni i smaż przez 6 minut na średnim ogniu. Obróć i smaż z drugiej strony przez kolejne 6 minut.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 20 min

Piekarnik rozgrzej do 200° C (termoobieg). Umieść zamrożone porcje na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piecz przez 20 minut.

Ocena Filety z mintaja z marynatą śródziemnomorską

Oceny (0)


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Twoja ocena *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach