Paluszki rybne z dorsza – złocista panierka i delikatne wnętrze!
Naszych paluszków rybnych nie trzeba przedstawiać. Filety z dorsza w chrupiącej panierce to klasyka szybkich posiłków. Możesz przygotować je w piekarniku lub na patelni – tak, jak tylko masz ochotę.
Paluszki rybne z dorsza FRoSTY to 100% naturalnego smaku i prosty skład!
Czas przygotowaniaok. 12 min
Wielkość opakowania270 g
iDowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2.
Dbamy o redukcję CO2 x
Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.
na patelni
Czas przygotowania:
ok. 6 min
Na patelni rozgrzej olej. Zamrozone paluszki smaż na średnim ogniu przez 6-8 minut, od czasu do czasu przewracając.
w piekarniku
Czas przygotowania:
ok. 12 min
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220 °C (z włączonym termoobiegiem do 200 °C). Zamrożone paluszki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 12-15 minut.
w airfryerze
Czas przygotowania:
ok. 8 min
Zamrożone paluszki ułóż na kratce, piecz w temperaturze 200°C przez 8 minut.
Opinie i
Opinie są subiektywnymi wypowiedziami Klientów na temat produktów. Do wystawienia opinii nie jest konieczne nabycie ani używanie produktu. FRoSTA nie weryfikuje, czy publikowane opinie pochodzą od Klientów, którzy używali danego produktu lub go nabyli.
x
Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.
Opinie są subiektywnymi wypowiedziami Klientów na temat produktów. Do wystawienia opinii nie jest konieczne nabycie ani używanie produktu. FRoSTA nie weryfikuje, czy publikowane opinie pochodzą od Klientów, którzy używali danego produktu lub go nabyli.
Znajdź sklep w pobliżu
Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.
Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. iKod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.x
twojastara
Bardzo dobre paluszki rybne, złociste i paprykowe