Przepisy
Kaszotto z kiełbasą
Gotuj bez wysiłku, smakuj z przyjemnością- wypróbuj nasze szybkie kaszotto z kiełbasą. Dla tych, którzy kochają wygodę i wyśmienity smak w jednym prostym daniu!
- 1
- opakowanie Warzyw na patelnię Italian mix FRoSTY
- 350 ml
- bulionu
- 200 g
- kaszy pęczak wcześniej ugotowanej
- 25 g
- kiełbasy
- 4
- łyżki tartego parmezanu
- 2
- łyżki posiekanej natki
- 2
- szalotki
- 2
- ząbki czosnku
- 1
- łyżka oliwy
- sól
- pieprz
- Kiełbasę pokrój na plastry, szalotki w piórka, czosnek na plasterki.
- Na patelni rozgrzej oliwę, wrzuć kiełbasę, szalotki i czosnek, smaż przez 3 minuty.
- Dodaj warzywa, smaż przez 5-6 minut.
- Wlej bulion, podgrzej, dodaj kaszę, gotuj razem przez 4 minuty, przypraw do smaku.
- Podziel na porcje, posyp natką i tartym parmezanem.