Przepisy
Domowe tacos z paluszkami rybnymi
Tacos z paluszkami rybnymi – wyjątkowa i smakowita propozycja dla wszystkich miłośników meksykańskiej kuchni!
- 5
- Złotych paluszków rybnych FRoSTY
- 5 szt.
- tacos
- olej do smażenia
- 2 plastry
- mango
- 1 łyżka
- oliwy z oliwek
- 1 garść
- pomidorków koktajlowych
- 0.7
- papryki czerwonej
- 0.5
- cebuli czerwonej
- sok z limonki
- sól i pieprz
- 50 g
- majonezu
- 0.5 pęczka
- natki pietruszki
- sól i pieprz
- Na patelni rozgrzej olej. Usmaż paluszki rybne na złocisty kolor.
- Mango, paprykę, cebulkę i pomidorki koktajlowe drobno pokrój. Dolej oliwę i sok z limonki. Wymieszaj.
- Majonez zmiksuj z posiekaną natką pietruszki, dodaj sól i pieprz do smaku.
- Wnętrze tacosów posmaruj majonezem, wewnątrz ułóż paluszki rybne i salsę. Podaj z limonką.