XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

NAJLEPSZE SKŁADNIKI

Ryż basmati

Ryż basmati to bardzo aromatyczny ryż długoziarnisty, tradycyjnie uprawiany na obszarach u podnóża Himalajów. Jego delikatne ziarna po ugotowaniu wydzielają wspaniały zapach i pozostają cudownie puszyste. Zgodnie ze wskazaniami indyjskimi i pakistańskimi tylko 15 odmian można uznać jako ryż basmati. Jak więc ugotować ryż basmati? Ryż w naszych produktach zostaje wstępnie ugotowany podczas produkcji, aby wszystkie składniki naszych potraw były gotowe w tym samym czasie podczas podgrzewania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach